Cover image
Medical

OTC Blue Health Solutions

OTC Blue is a range of sexual performance enhancement products designed to help ...

$0

0%sur un objectif de $863 536

0

Contributeurs
À propos du projet

OTC Blue is a range of sexual performance enhancement products designed to help men overcome erectile dysfunction and improve their sexual health. The products come in various forms such as chewable tablets, jelly, and gum, and are made with active ingredients such as sildenafil, tadalafil, vardenafil, and avanafil. OTC Blue products are available without a prescription and can be ordered online for discreet delivery, providing a convenient and affordable solution for those seeking to improve their sexual performance and confidence.

À quoi servira le financement

Met een geworven fonds van $863,536 kan OTC Blue de volgende uitgaven plannen:

  1. Productontwikkeling en verbetering: $200,000
  2. Marketing en advertenties: $250,000
  3. Uitbreiding van productiecapaciteit: $150,000
  4. Onderzoek en ontwikkeling: $100,000
  5. Website- en softwareontwikkeling: $75,000
  6. Verpakkingsontwerp en materiaalkosten: $50,000
  7. Juridische en administratieve kosten: $38,536

Deze verdeling van de fondsen zal OTC Blue in staat stellen om hun producten te verbeteren en hun marketingstrategie uit te breiden, wat zal resulteren in een betere klantbeleving en hogere verkoopresultaten. 

De uitbreiding van de productiecapaciteit en de investering in onderzoek en ontwikkeling zullen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf op de lange termijn. 

De website- en softwareontwikkeling zullen zorgen voor een betere online aanwezigheid en een soepelere gebruikerservaring voor klanten. 

Verpakkingsontwerp en materiaalkosten zullen bijdragen aan een professionele uitstraling en een betere bescherming van de producten tijdens transport. 

Tot slot zullen de juridische en administratieve kosten het bedrijf helpen bij het naleven van wet- en regelgeving en het op orde houden van de administratie.

Qui porte le projet

Dr. W.J.M van den Nieuwenhuizen 

Contribuez à cette cagnotte et recevez un remboursement en jeton VITAL

Créé parerd17e...463u4ID: 210